Sardalya balığı sosu yapımını denediniz mi? Benim için aklımda tasarladığım bir tarif ama uygulamakta tereddüt ediyorum. Özellikle sosun içindeki sarımsak ve limonun lezzeti sardalyanın tadını nasıl etkiler? Malzemeler oldukça basit görünüyor, ama bir yere kadar bir şeyleri marine etmek her zaman doğru sonuçlar vermiyor. Marine etmeden önce sardalyaları nasıl temizlemek gerektiğini anladım, ama tam olarak kurutma aşamasında dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Ayrıca pişirme süresi konusunda da belirsizliklerim var; 4-5 dakika yeterli olacak mı, yoksa daha fazla mı pişirmek gerekiyor? Eğer bu tarifi uygulayan biri varsa, bana deneyimlerini paylaşabilir mi?
Sardalya balığı sosu yapımını denediniz mi? Benim için aklımda tasarladığım bir tarif ama uygulamakta tereddüt ediyorum. Özellikle sosun içindeki sarımsak ve limonun lezzeti sardalyanın tadını nasıl etkiler? Malzemeler oldukça basit görünüyor, ama bir yere kadar bir şeyleri marine etmek her zaman doğru sonuçlar vermiyor. Marine etmeden önce sardalyaları nasıl temizlemek gerektiğini anladım, ama tam olarak kurutma aşamasında dikkat edilmesi gereken bir şey var mı? Ayrıca pişirme süresi konusunda da belirsizliklerim var; 4-5 dakika yeterli olacak mı, yoksa daha fazla mı pişirmek gerekiyor? Eğer bu tarifi uygulayan biri varsa, bana deneyimlerini paylaşabilir mi?
Cevap yaz